Freestyle Holland

topbanner_-rookies2
topbanner_-rookies1
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-treintje1
topbanner_-fhwt1
topbanner_-sponsoren
topbanner_-floran1
topbanner_-treintje
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-spread1
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-floran2
topbanner_-cross

Freestyle Holland, 25-jarig Lustrum-feest was een groot succes

28 september 2024

Afgelopen weekend vond het lustrumfeest van Freestyle Holland plaats in restaurant Neos in Valkenswaard, ter gelegenheid van 25 jaar (eigenlijk 26 jaar) bestaan. Ruim 80 enthousiaste leden verzamelden zich om samen een gezellig drankje en hapje te genieten. De sfeer was ontspannen en feestelijk, met veel gelach en herinneringen die werden opgehaald.

Een van de hoogtepunten van de avond was het terugkijken naar beelden uit de oude doos. Oude foto's en video’s brachten vele mooie momenten weer tot leven, waardoor leden hun verhalen en ervaringen konden delen. Dit leidde tot warme gesprekken en het versterken van onderlinge banden. De sfeervolle ambiance van restaurant Neos, in Valkenswaard droeg bij aan de feestelijke setting en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde.

Naast het ophalen van herinneringen was er ook een fotobooth waar leden hun creativiteit konden uiten. Met kleurrijke props en achtergronden maakten ze de gekste foto's, wat voor veel hilariteit zorgde. De fotobooth was een echte hit en zorgde voor een vrolijke afwisseling tussen de gesprekken.

Het lustrumfeest was een prachtige gelegenheid om samen te proosten op de rijke geschiedenis van Freestyle Holland en vooruit te kijken naar een veelbelovende toekomst. De avond was gevuld met gezelligheid en verbinding, en zal nog lang in het geheugen blijven van alle aanwezigen.

Namens het bestuur iedereen bedankt voor jullie komst en gezelligheid !!