Freestyle Holland

topbanner_-sponsoren
topbanner_-floran1
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-floran2
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-rookies1
topbanner_-treintje1
topbanner_-rookies2
topbanner_-cross
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-spread1
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-fhwt1
topbanner_-treintje

FHWT Trampoline training

12 september 2024

Onlangs heeft in Budel een bijzondere Freestyle Holland trampoline training plaatsgevonden, onder leiding van de ervaren trainers Robin Lamers en Floran Verhoeven. Het evenement, dat plaatsvond in het trampoline park van Budel, trok veel enthousiaste deelnemers die op zoek waren naar het perfectioneren van hun freestyle vaardigheden.

De focus lag voornamelijk op het aanleren en verfijnen van complexe sprongen zoals backflips en andere spectaculaire bewegingen die de kunst van het trampoline springen naar een hoger niveau tillen.

Tijdens de training werden de deelnemers stap voor stap begeleid door de verschillende elementen van de technieken. Robin en Floran deelden waardevolle inzichten en tips over hoe je de perfecte backflip uitvoert, waarbij ze niet alleen de nadruk legden op de fysieke uitvoering, maar ook op de mentale voorbereiding die nodig is voor deze sprongen. Het was duidelijk dat de trainers veel aandacht besteunden aan veiligheid en techniek, waardoor de deelnemers met vertrouwen nieuwe sprongen konden proberen.

Het trampoline park bood de ideale omgeving voor deze intensieve training, met alle benodigde faciliteiten om de sprongen veilig en effectief te oefenen. De deelnemers waren enthousiast over de gelegenheid om van zulke ervaren trainers te leren en toonden veel vooruitgang tijdens de sessies.

Het succes van deze training belooft veel goeds voor de toekomst van het wedstrijdteam en de freestyle gemeenschap in Nederland.